2008-06-27

Patrioten

Den filmen går på tv nu, har kollat lite smått men sett den tidigare och tyckt den var riktigt bra.
Men idag är jag helt enkelt för trött för det, upp i morse pluggade faktist ett tag sen gjorde mig i ordning och så åkte jag och älsk med Alex och handlade i tre affärer först blev det lidl efter det rusta skulle köpa den billiga vågen som är söt och till sist Willys där det blev 4 kassar mat, gud vad vi äter här hemma. Fast det där ska hålla ett tag hoppas jag.

Sen åt vi på Max och nej jag tycker inte om hamburgarna smakar som sibylla ungefär, grillat i ett gatukök. Är nog för van vid McDonald´s. Hamburgarna där är lagom för mig blir mätt och slipper slänga en del, som jag fick göra på Max den blev för kletig med majonnäsen och ketchup var kanske för mycket av det.

Åkte hem plockade upp lite matvaror eller ja mycket matvaror.
Sen fick jag och Emo lägga oss sova en stund för vi var så trötta, jag sov så dåligt inatt, är det någon som vet om det är fullmåne? Kanske kan vara därför för någon månad sen sov jag också jätte dåligt och då var det fullmåne hört det kan påverka vet inte om jag tror på det men vet ju aldrig.

Dags för sängen nu somnar snart.

Sov gott :)

2008-06-25

God morgon alla :)

Blev väldigt blogg sugen, Idag ska det bli städa och plugga, se våra bästa år så klart, jag är en days nörd, det visste ni inte va?
Började se det när jag gick i 4:an eller om det var 5:an och kom in mitt i när den kärna Marlena var besatt av djävulen, var lite läskigt tyckte jag då, men sen har man följt serien på sommarlov, höstlov ja alla gånger man var ledig. Då kunde man missa en del och fortfarande hänga med vad som hände om man kollade en vecka senare, nu är den inte lika seg, men nu finns ju härliga days.nu
man kan kolla in om man missar avsnitt. Jag missade när helt plötsligt alla barn var ungdomar och gick i high school då hade det minsann gått fort.

Började läsa Vincent & Joy av Lisa Jewell igår kväll, och fastande i den och läste nästan 40 min innan jag nästan somnade med näsan i boken.
Jag älskar författaren mer och mer för varje bok.

Nej nu är det dags för få gubben till att städa undan lite i köket så jag kan baka bröd och äppelpaj idag, hoppas det blir gott :) Smulpaj tror jag det blir :)


2008-06-24

Sen kväll

Kanske inte så sent, men tillräckligt sent för komma på en rubrik lite trött så där,
Har läst ut en bok idag, så bra Stjärna för en natt av Lisa Jewell.
Ska inte berätta så mycket, men den fångade mig och jag ville bara läsa fortsätta läsa den hoppas på en uppföljare.












Gillar verkligen författaren läste först Ralphs Party, var lite virrig i början så för mig men gud så bra :)
Blivit en riktig bok mal sista veckorna.
Snart ska jag gå och sova, försöka hitta en ny bok läsa innan jag somnar.
Blir nog beställa lite pocket böcker från cdon snart :)
Sist fick jag en bok på ginza för 10:- inbunden Marian Keyes gissa vad jag blev glad kunna köpa den så billigt :) Gillar mest pocket, tar inte sån stor plats i hyllan som börjar bli full, och lite billigare är dem ju också måste vara ekonomisk ibland med.

Nej dags för sängen, hoppas ni gillade mitt bok prat, ;)

2008-06-10

God morgon! :)

Idag var jag och Robin uppe med tuppen, nej då inte riktigt men vid 9, jag hade tagit tvätttid klockan 7-11, men visste jag inte skulle klara gå upp 7 för tvätta, så tänkte 2 timmar hinner ja tvätta lite på, så tar jag en ny tid imorgon på dagen helst.

Emo hade tagit sovmorgon idag, riktigt skönt slippa bli väckt vid 7 tiden.
Har fått i gång Robin diska det som inte går ta i maskinen, då passar jag på och bloggar.

Igår var jag på Ikea och bergvik med mamma, köpte lite smått och gott på ikea, det är ju rea på ikea nu så passa på åk dit fynda lite. Jag köpte en matta bomull heter den, en enkel beige, stilren att ha i köket, funderar på köpa en till ha i vardagsrummet, har bara en matte där under soff bordet. Var även inne på Maxi och hittade kläder(som var fina) och rea på, så handlade huvtröja med blixtlås och en snygg lila topp för 149:-. Billigt och bra.
Fick det av mamma också så var ännu billigare :)
Trodde inte maxi skulle ha kläder som föll mig i smaken riktigt, har tidigare bara köpt typ strumpor och en t-shirt nån gång.

Ser ut bli regn och åskväder, blåser ganska mycket och gråa moln på himlen.
Kan jag sitta inne plugga utan vilja gå ut som man annars vill för det varit så bra väder.
Så ganska nöjd blir jag om det är dåligt väder när jag ska plugga och blir bra sen när jag är klar :)

Nej nu ska vi väl ut och hämta sista tvätten innan någon annan hinner dit och ska börja sin tid.

Ha en bra dag nu :)

2008-06-06

Nationaldagen

Nu har det gått en hel vecka sen jag skrev, haft fullt upp .
Klarade naturkunskapen, så nu har jag bara 2 prov kvar i matte och ett i geografi.

Jag har fått klartecken av studievägledaren jag får läsa 2 sommar kurser om jag gör klart geografin och får godkänt då, det är ju det jag vill ha så :)
Så ska försöka klara den nästa vecka på fredagen, och ha matte provet på onsdagen.
Är ju hela kursen på geografin svårt, men ska börja idag, göra om lite av inlämningsuppgifterna , så jag minns sakerna på provet.
Ska klara det för då får jag börja med geografi b när jag är klar, värsta är ju det tar en hel vecka för läraren rätta provet och skicka in det till skolan, så min studievägledare ser det. Så kommer ju ta lite tid, vill börja läsa så jag kan få lite pengar i sommar .
Hoppas jag hinner få börja i alla fall i juli läsa lite så jag hinner med 2 st 100p kurser i sommar,
ska läsa 20p i veckan så det blir ju ca:10 veckor, och sommarlovet är 11 veckor ungefär.
Så en vecka ledigt får jag i såfall, och får ju plugga in på terminen när skolan börjar i såfall, tur man inte har så mycket i början av terminen.
Men annars är det nog 150p står så olika överallt om geografi b , i min säger dem det är 100, på distans skolan jag läser är det 50p. konstigt, men vore inte fel läsa halva tiden men ändå få 100p :)
Mycket skol prat här.

Vädret har blivit jätte varmt och skönt ^^, nästan lite för varmt, men har kunnat sola lite får väl se om man får lite färg :)
Ska våga bada nästa vecka tror jag så vattnet hunnit blivit uppvärmt lite mer :)
Ska vänta på Sofia ska komma hem från Linköping och då ska vi prova bada ,bada fötterna går ju annars.

Idag blir det storstäda och möblera om för jag har anmält oss till vara akuthem för katter som är hemlösa, vi har funderar på det länge, men igår när jag gick upp läste tidningen gick jag in på hemsidan direkt anmälde oss, kraven dem hade nu var man skulle klappa katterna och dem fick tak över huvudet, dem hade fullt på katthemmet , en hade till och med en katt i hennes badrum .
Och en del som ringde och ville bli av med katterna hade hotat slå ihjäl dem ifall ingen kom hämtade dem.
Vilka människor det finns, blev jätte ledsen att folk kan säga så, så nu hoppas vi, dem hör av sig till veckan och kommer tittar och så, så man kan hjälpa till, ingen katt ska få dö för folk är dumma, då kan dem gott och väl bo här och bli bortskämda :)
Är 3 veckor för vuxen katt och 10 veckor för en kattunge man har dem innan dem åker in på katthemmet, men kan även ha dem tills någon vill köpa den med.
Och eftersom jag ska plugga hemma hela sommaren, så kan jag gosa med dem massor :)

Ska iväg till min mamma snart också, lämna lite saker jag köpte med från när vi stor handlade igår jag och Robins mamma.
Handlade i 4 affärer, var tänkt 2 från början, sen kom vi på fler och fler :)
Varför kan vi inte ha normal pris eller lågpris affärer här uppe, vi är faktiskt största stadsdelen i Karlstad.

Blev långt det här ^^,
Men ha en bra solig dag nu på nationaldagen :)