2008-10-30

Bond premiär

Snart blir det att dra iväg på bond premiären som är 23.57. Men först blir det gå till mamma hjälpa dem installera deras nya dvd och kolla på hells kitchen sen cyklar vi ner till stan ca7 km. Motion är nyttigt ibland .

Ska bli nice bio:D Aldrig varit på en premiär mitt i natten förut.
Fast jag är redan ganska trött, men bli väl piggare av att cykla, ush vad jobbigt på hemvägen massor av uppförsbackar.

Nej dags att dra sig.

/ Leaah

2008-10-29

Sömnproblem

Jag kan inte sova, försökt somna om men går inte alls bra, har ont som vanligt.

Kollar in lite väskor och skor på nätet?
Hittade till hon Tina som var med o lyxfällan för nån vecka sen var riktigt snygga väskor . Här kan ni kolla http://www.tinasskor.se/

Gah hittade en sida som var skit billig nu när dollarn är så låg och kollade vad det skulle kosta föra in det i sverige och det var inte så dyrt faktist.
Check it out http://www.forever21.com/

Vad mycket länkar jag lagt upp mot vad jag brukar göra.
Men är lite shopping humör idag så^^, Ska nog kolla upp allt lite mer noga och beställa ifall det verkar okej.

Min dåliga dag verkar fortsätta idag också och tror inte det kommer gå över.
Kollade lite lägenheter nyss vad dyrt det är allting, tur bostadsbidrag finns.
Det här kommer inte lösa sig.

En lektion idag imorgon ledig och en lektion på fredag.
Bond premiär imorgon kväll 23.57 ska bli kul förutom att cykla till stan går inga bussar hem på natten typiskt. Får ta med mössa och sånt så jag inte fryser ihjäl men med min kondis så är det nog den som dör först.

Måste börja städa idag innan festen på lördag, ska försöka få det mesta i ordning idag så är det bara lite lätt plocka undan innan folket kommer, Men med 2 katter som busar en massa så blir det nog en till städomgång på lördag ändå.

Min rygg blir värre ska ta en värktablett och försöka sova, eller läsa nåt why not.

/ Leaah

2008-10-28

En jobbig tisdag

Min rygg tar kål på mig, allt är jobbigt vet varken ut eller in.
Nej det går inte längre. It´s to late.
Ska aldrig mer googla på en annans dator igen never never.

Min dator är paj eller ja nästan paj. ska försöka få ut sakerna och damma ordentligt, kankse byta grafikkort med kolla om det funkar. Men vill ha mitt gamla kort det är mitt liksom, ska köpa ett nytt annars dem är ju inte så dyra nuförtiden.

Helgen var nice fylld av dans, skratt,alkohol och lite shopping.
Var skit kul där, ska komma hälsa på igen det var riktigt kul att gå ut äta lite dansa loss, tror jag fick lite träningsvärk av dansen men det var värt det totalt. Checka min bilddagbok, http://leaah.bilddagboken.se/

Fick tid på sjukgymastiken om 2 veckor har redan haft ont över en månad ska vänta 2 veckor till. Skit. Får se om jag orkar vänta så länge.

Vill min dator ska funka igen, orkar inte sitta vid den här.

Idag är inte en bra dag, den är faktist riktigt dålig.
Kommer nog inte bli bra på ett bra tag heller tyvärr, tänker inte låta det försvinna ut i luften.
Allt går bra med Saga hon och Emo kommer överens nu och leker och stojar.

Skriver en inlämning nu ska försöka få den klar tills i morgon, så ligger jag inte efter mer i skolan.

Lördag blir det halloween fest ska bli kul träffa kompisar och så var länge sen man såg en del.
Ska nog laga mat idag var jätte länge sen jag lagade ordentligt med mat.
Hoppas Robin handlar hem åt mig inte på humör för att gå ut.

Have a nice day

/Leaah

2008-10-24

Idag åker jag

Idag åker jag till Örebro ska bli riktigt skoj :)
Bussen går 16.30 tar en timme och 50 min åka lite länge tyckte jag men men, kommer ju fram i alla fall :)

Ha en trevlig helg nu när jag är borta.

/Leaah

2008-10-22

Tog ledigt idag

Ja exakt som rubriken säger jag tog ledigt, orkade inte mer just nu. Har haft 4 prov sen i torsdags. Blev för mycket har inlämningar också, så snart ska jag ta en långt skönt bad och sen åka ner och gå på stan med David och kolla in H&M innan klubbveckan tar slut. Ska passa på handla lite t-shirtar linnen sådant^^,
Dem hade rea med så kanske hittar något ur den också :)

I helgen blir det Örebro hälsa på Michaela vi ska på badhuset och sen äta god middag tapas skulle det bli hittade några saker jag skulle kunna tänka mig äta jag är lite kräsen så med maten.

Idag blir jag galen på Saga försöker sno min mat varje gång jag äter riktigt irriterande, sen hade hon tops över hela golvet i badrummet, och igår välte hon ut ett helt glas vatten över min kokbok.
Inte första gången hon vällt ut vatten överallt. Och Emo lär henne ingenting heller hon bara tittar på.

Ja ska väl börja göra mig i ordning för staden med David han skriver om öl ifall någon är intresserad. Betygsätter och så.

Hoppas jag hittar något på stan.

Ha en bra dag

/Leaah

2008-10-19

Allt i ett smink

Har ni läst den här artikeln på aftonbladet? Funderar på skaffa Ultra bland från lush den funkade som rengöring, läppbalsam, ögonkräm och en hel del mer saker. Vi har ju ingen lush i min stad tyvärr men ska kolla om man kan skicka efter den från hemsidan.

Idag ska jag till Grums med sambon, hans mamma hämtar oss om någon timme ska hälsa på hans mormor som har flyttat nu ska bli kul att se hur den nya lägenheten ser ut :)
Kanske ska jag springa in på affären och kolla om dem har några bra erbjudanden.

Dags att plugga har ju 2 prov till veckan, tisdag kalla kriget onsdag antiken.

Ha en bra dag

/ Leaah

2008-10-18

Hemma helg

Sköt upp Örebro en helg för har 2 prov i början av nästa vecka och den här veckan har jag haft 3 stycken, så kände att jag behövde vara hemma och plugga. Tog ledigt igår idag ska jag börja igen.
Var på stan med Caroline igår det var kul ,behövde lite råd/tips om vinter skor blev ett par från wedins jag hade kikat på tidigare. Var 30% rabatt också så fick dem för 349 kr billigt och bra. Var lite högra stövlar. Skönt ha när det blir kallt. Vi tog en fika och shoppade lite till.
Sen på kvällen kom Lina och Johan över och vi kollade på Hairspray det var super bra :)
Idag ska jag vara nyttig ska duscha snart sen plugga och gå en lång promenad och sedan baka lite och laga lite mat funderar på lasagne eller kanske nåt med kassler. Kyckling gryta är ju iförsig gott med.

Fått tillskott ifamiljen också en kisse som heter Saga ska prova henne ett tag för kolla hur det går med Emo och så, Haft henne en vecka idag så blir nog prova en vecka till tror jag. Om inte Emo får något utbrott och beter sig illa. Hon har varit ganska elak mot henne så hoppas det ger med sig.
Just nu sitter båda katterna på balkongen och kikar ut över gården.
Sweet :)

Ha en bra dag

/Leaah

2008-10-11

Handling på g

Ska snart äta lite frukost åka iväg handla lite mat, skulle gjort det igår när jag ändå var i stan med hade glömt tagit bankortet från Robin så blev inte av, Men idag ska det bli av, lite trist åka handla ensam men vad ska man göra. Nästa helg ska jag åka till Örebro hälsa på Michaela och släkten men ska bo hos Mickan ska bli kul :D Ska shoppa på lördagen :)

Häromdagen när jag och Sambon (Robin)ställde oss i kön på konsum kom en annan tjej gick före oss och ställde sig där hennes kompis stod framför oss i kön, Menar det syndes ganska tydligt ,ville hon verkligen stå just brevid hennes kompis kunde hon väl ställt sig där innan. Inte efter vi hade ställt oss i kön. Finns folk till allt. Varför tror en del man har kö system ? För det är lättare gå före eller. Blir så irriterad samma sak när man ska gå på bussar och folk bara tränger sig före.

Jag hittat en bra gratis sida, man får riktiga pengar. Anmäl er http://pengargratis.se

Känner verkligen inte för att åka till våxnäs idag och handla blåser ute och ser ut att blir regn, men jag åker nog ändå så går tiden lite snabbare.
Funderar på byta namn på bloggen, vad tycker ni? Vore det en idé?

/ Leaah

2008-10-08

3 Veckor!!

Så länge kan det ta för csn fatta beslutet sa dem precis i ett mail, Jag blir gaaalen rent ut sagt jag har inga pengar jag ligger efter med hyran tur man har en sambo, hade jag bott själv hade jag inte klarat mig. Oftast brukar det gå snabbare sa han, men med min tur så tar det väl 5 veckor.

Ska jag tjata mer eller ska jag bara vänta hoppas det går snabbare. Tyck till.

Jag gillar inte leva på andras pengar och låna för jag behöver tex busskort till skolan, kläder kan inte låna mer. jag får helt enkelt handla kläder när jag väl får pengar och försöka låna ännu mer så jag kan ta mig till skolan , kan ju vara bra.

Har mina kamera med men inga batterier för dem hade råkat kasta dem utan se dem var uppladdningsbara, som tur är ska dem köpa nya om dem kommer ihåg det.
Hoppas, känns som allt går fel nu.

Ska försöka städa så jag känner mig lite nyttig.

/Leaah

2008-10-07

En helt vanlig tisdag

Ungefär i alla fall, Tvättar idag blev mycket för glömde bort tiden jag hade i tisdags förra veckan. Inte bra men vi får det mesta tvättat även om vi måste hänga upp en del hemma men blir ju rent som tur är så.

Inte fått något beslut från csn än blir galen fick svar i måndags tack för din kompelteringen lägger till den på din ansökan, så stod det på mina sidor om din ansökan är komplett kommer du få ett beslut snart. Och på deras sida står det 1-3 dar så imorgon tredje dagen annars ringer jag in igen och klagar, min telefonräkning blir ju inge billig efter varit i telefonköer med dem massor av gånger senaste veckorna. Dem har ju redan gett mig klartecken genom min studeivägledare att jag skulle få pengar från den 1/10 så vad väntar dem på.

Snart göra mig klar för natten och sen hämta sista tvätten lägga mig sova är helt utsliten, måste upp 8 imorgon också.
Trött som attans. Nej nu går jag hämtar tvätten borde vara torr efter 2 timmar, men skulle inte förvåna mig om den var blöt än, dåliga tvättstuga.

Sov gott
/Leaah

2008-10-02

Skolan

Första dagen i skolan på ett tag.
Var ju där början av förra veckan sen var jag ledig och nu i veckan har jag ju varit sjuk.

Ska ha datakunskap och samhäll, hoppas jag klarade dataprovet jag hade sist tror det gick ganska bra tyckte jag.

Idag blir det stan en snabbis nej jag har inte fått pengar än, men ringde csn idag (igen) och en handläggare håller på med det så ska bara maila in och förklara varför det tog sån tid (?)
klara kursen och sen ska dem besluta ifall jag får pengar från början av terminen eller från jag klarade kursen. störande för nu hade skolan sagt jag klarade det den 23 fast jag klarade den 18 och det ger en vecka mer studiemedel. Vilket kan vara bra att ha när man ligger lite back som jag nu gör för det har inte varit annat att krångel.

Ska köpa present till Robins syster Frida som fyllde år i måndag blir fira henne i helgen :)

Nej dags göra sig klar hitta alla böckerna jag behöver och så.
Have a nice day

/ Leaah

2008-10-01

Trött och sliten

Tiden bara rinner iväg, Tydligen kan csn inte se informationen skolan skickat till dem och tagit för sjutton över en vecka nu ta reda på vad som är fel och kanske skicka ett vanligt brev istället, men jag får vänta på mina pengar kul eller inte.

Orkade inte ens ta mig upp ur sängen imorse är sjuk och riktigt sliten ska försöka dusha snart och åka till skolan om en timme. Blir ont om tid men måste dusha kanske känner mig piggare då eller nåt.
Skulle ju haft prov idag egentligen, mailade in frågade om jag kunde göra det imorgon istället eller fredag så jag får det överstökat. vill inte bli efter i skolan.

Drömde jag var på väg till eskilstuna det var trevligt, ska ju försöka hinna med Örebro och eskilstuna direkt jag får pengar, funderar lite på slå ihop det på nåt vänster. På höstlovet kankse.
Får snacka med dem om det.
Trötter, irriterad på skolan ska det vara så svårt att skicka över rätt uppgifter till csn som dem ska kunna gjort i flera år.

Hoppas jag blir piggare sen annars ska jag vara hemma hela dagen idag med och tillfriskna.