2009-08-29

Filmkväll!

Igår var jag och Robin och såg den nya Beck, den var bra väldigt annorlunda mot hur beckfilmerna brukar vara. Det var härligt ta det lite lugnt med min onda hals. Hann inte riktigt äta lunch igår så fick köpa lite frukt på Konsum äta på rasten i skolan. Men direkt jag kom hem började jag må jätte dåligt, jag är ju van äta ganska ofta och mycket så det var inte kul, åt lite och drack nyponsoppa så kändes det lite bättre.

Men idag är jag pigg och energisk, har börjat packa lite mer idag och stuvade in lite kartonger i förrådet tur man har det vägg i vägg. Sen har R åkt iväg för vara hundvakt hos sin mamma. Så jag sitter här pluggar faktiskt. Har varit och handlat lite också.

Känner mig lite piggare, men halsen gör ont än :(

Nu pluggar jag till Matilda hör av sig för då ska vi äta pizza och ha filmkväll lite tjejmys sådär är alltid kul :) Vi har så mycket gemensamt riktigt kul det :)

Vi ska se Marley and me den med Jennifer Aniston och Owen Wilson tror han stavas sådär.
Som tydligen är baserad på en bok.

Ska bli godis, chokladpudding och glass.
Låter som en bra kväll va :)

2009-08-27

Sjuk.

Jag blev inte bättre minsann, känner mig krasslig än. Blir tyvärr hemma imorgon :( Jag vill verkligen till Örebro, men man måste väl tänka på hälsa ibland. Bjöd in Maria och Marco på fest nästa helg som vi har pratat om att ha, inte säkert det blir något, men något litet kanske man kan hitta på.

Verkar som vi får lägenheten uthyrd första helgen i oktober, skönt :)
Bara kommer sakna min lägenhet.

Ska ju vara inneboende hos mamma nästa tre månader, det kommer bli annorlunda men bra förhoppningsvis :) lite mysigt sådär ändå :) hehe känna sig lite ung igen med mindre ansvar:P

Nu håller vi på och tvättar massor äntligen. I morse hade någon tagit våran tvättid, visst vi var riktigt sena, men det står tydligt och klart att man inte får överta andras tvättider. Inte första gången det händer och jag hoppas på bättre tvättstuga i Örebro.

Nu började du är vad du äter med Anna Skipper det är så bra , hehe. Ska göra mat snart också innan det börjar bli för sent.

Plugga ska det bli direkt jag har ätit. Tur man har lite sovmorgon imorn :)

2009-08-26

Sjuk?

Jag börjar bli sjuk, jag känner mig sliten, ont i halsen, illamående och allmänt hängig.

Jag har som vanligt inte tid att vara sjuk nu, vill verkligen åka till Örebro på Fredag för att fira Maria som fyllde 22 år i går. Blev jätte glad bli inbjuden :) Så jag får kolla hur jag känner imorgon blir jag värre är det ju ingen idé åka och vara sjuk , men blir jag bättre då åker jag minsann. Skulle vara så kul åka dit.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket men igår var jag i skolan och sedan med Putte ute på Bergvik åt lunch buffé på Nya Peking så gott där :)

Nej nu ska jag göra te med honung i så jag kan piggna till lite eller få bort lite halsont åtminstone.

Lovade Sofia att komma och hjälpa henne flytta idag, sen ska jag på träning med Matilda gratis pass på Kauif, då får man passa på minsann :)

2009-08-24

Gratis bio!

Jag själv är jätte trött på allt tjat om dessa gratis sajterna som finns överallt. Men jag har hittat min favorit Gratis Bio. Skaffade en inloggning där igår och är redan över 90 poäng och det behövs 200 p för kunna växla in mot presentkort. Så det är inte bara gratis bio du kan gå på utan kan få presentkort på H&M, Gina tricot , Bik Bok, Cubus, Glitter,Lindez , MQ och en hel del massa mer.

Man måste inte ta erbjudanden som kostar pengar heller, du kan vara med i tävlingar eller besöka webbsidor.

Så en himla bra sajt alltså :)
Min nya favorit som jag vet fungerar bra.

Klicka här så kommer du dit direkt till Gratis Bio .

Bara väntar på jag ska skicka efter mitt egna presentkort :)

2009-08-23

Fest och arena

Haha jag var på Arena igår, det är verkligen inte mitt ställe, men tjejerna skulle dit, Jenny, Kristina, Sofia, Teresia och Anna så jag följde med då fick fribiljett av Jenny.

Kalaset innan var i alla fall kul, vi firade Sofia som hade fyllt år och sjöng och åt två sorters tårtor riktigt gott :) Kul sällskap var det också ;)

Nej Arena är jag för gammal för, dem som kommer in där är ca 4 år yngre. När jag gick i 9:an gick dem i 6:an. Men drinken var god så det var en positiv sak i alla fall och tjejerna då så klart :)

Idag blir det rensa förrådet har så mycket skit som inte ska följa med oss när vi flyttar. Och sen ska jag plugga och skriva klart några inlämningar som jag inte har mycket kvar på.

Vad ska ni göra idag?

2009-08-17

192!

Tydligen har jag skrivit 191 inlägg i bloggen så detta blir mitt 192, otroligt.

Vad ska man skriva om idag då?

Jo jag försöker välja foundation färg tänkte beställa från http://www.lilylolo.co.uk/ jag beställde provet därifrån förra veckan 2 stycken, ena var för mörk den andra ser bra ut förutom i badrumsljuset. Men där ska jag ju inte hänga all min tid direkt, så idag ska jag kolla utomhus om det ser bra ut också. Matilda tyckte i alla fall det såg bra ut igår, så då litar jag på det ;)

Nu har grannarna flyttat, Johan åkte igår, Lina flyttade ju i förväg för hon skulle börja jobba. Så tomt här nu. Saknar dem massor. Vem ska jag nu få kvinnligt medhåll av ..

Tur vi också ska flytta snart. Så tomt nu.

Jag ska väl försöka gå iväg till Biblioteket sedan lämna en bok och låna en ny.
Nej nu är det väl dags göra något vettigt. heller hur.

2009-08-15

Helg igen

Yes, helgerna bara kommer och går. Min sista "lediga" helg innan skolan drar igång på måndag igen.

Har varit hos min mamma både i torsdags och fredags, för lite släkt var där och hälsade på vi åt och åt så jag tror jag sprack lite.:P

Sen igår var Matilda och Johan här och vi lagade lite mat, allt möjligt blev det. Jag var så mätt och trött. Efter som jag hade gått upp 7 för åka till skolan och göra ett prov, och sedan ätit större delen av dagen, hehe då blir man trött. Men det var en jätte skoj kväll :)
Tyvärr tog jag inga bilder.

Idag blir det hjälpa Johan och packa och sedan stan en sväng :)

2009-08-12

Vaken hyfsat tidigt

Ja någorlunda hyfsat tidigt i alla fall.
Ska försöka sätta igång med pluggandet, och äta frukost kan vara nyttigt och bra.

Har prov imorgon så kan vara bra plugga hela dagen idag tyvärr. Kanske hinna packa lite :)

Glömde bort skriva om helgen ju ;)
I fredags gjorde jag inget speciellt var hemma och slökollade på tv.
Lördagen var mer roligt. Jag och R var till Ikea köpte ramar och sprang lite i affärer hittade så klart inget då, typiskt. Sen på kvällen kom Karin vi åkte ut till Skutberget och grillade och hade oss senare på kvällen var vi till Karins kompis Patrik som bor på gruvlyckan och var allmänt flummiga han måste trott vi gick på något ;).. Fast nej vi var nyktra som man kan vara när man druckit en cider som man kan köpa på Coop.

Sen i söndags vad gjorde jag då, minnet är bra men kort.

Nej nu ska jag försöka vakna till och plugga till mitt prov imorgon.

2009-08-11

Fått en lägenhet!

Nu har vi nästan en lägenhet i Örebro! Säger nästan för vi har inte skrivit kontrakt på den än. Men har skickat in att vi får inkomst och har hemförsäkring så borde ju inte behöva ta så lång tid för oss skriva på kontraktet.

Uppdate:

Allt är klart vi har fått lägenheten nu! :) Jag ringde öbo bad dem skicka kontraktet eftersom vi inte bor i Örebro nu. Så hon skulle skicka det redan idag:D Jätte bra :) Kanske vi har tur får det imorgon. Spännande så snart är man Örebroare också.
Nu har jag och Matilda hämtat lite kartonger från all världens mat och ska väl börja lite smått snart. Har även rensat ur garderoben och fått en stor hög med kläder jag ska göra mig av med.

Ska även börja rensa ut förrådet någon dag och åka till tippen med en del skit.

Nej nu ska jag plugga lite innan Matilda kommer tillbaka :)

2009-08-07

Vart tog veckan vägen?

Nu har en hel vecka försvunnit igen. Tror ni jag har fått mycket gjort eller? Nix verkligen inte. Men jag har hunnit varit i Örebro igen. Och kollat på tre lägenheter och sovit hos min mammas kusin Anna. Det var kul :) Träffade min syssling Linda också.

Gillade 2 lägenheter mycket en var lite mindre med stort badrum och inglasad balkong, och den andra var 20 kvadrat större fast 100 kr mer i månaden. Med typ en alkov i vardagsrummet med ett valv in. Så den lutar det mest åt nu. Om ingen annan före i kön tar den då.

Sen har jag inte gjort så mycket mer. I tisdags var jag och Matilda på persmäss marknaden och mötte upp Sofia och shoppa lite :)

Den här helgen blir kämpig. Fy vad man har varit slö med skolan.

Nu är det dags för laga mat :) Gött

2009-08-03

Redan måndag?

Gud vad fort helgen gick. Men det var en bra helg som hann med mycket saker på.

Fredag: Jag var hemma pluggade lite på kvällen åt vi lite god mat här hemma och kollade på tv. Jag försökte plugga lite som vanligt, har varit lite slö med dem på sista tiden så har massor göra den här veckan.

Lördag pluggade jag och fick något gjort helt otroligt, åkte handlade med Alexander. Kom hem och åt tacos sedan kom Matilda, Karin och David och vi såg på film.
det blev godis - , popcorn och chips ätande för fullt.

Söndag: Jag och Matilda gick ut plockade lite blåbär och några ynkliga hallon som jag bakade en smulpaj av sedan. Gjorde även en kladdkaka med glasyr så god är den har kvar lite. Sen grillade vi och kollade på djävuelen bär prada. Jag blev sugen på glass efter dubbla efterätter( undrar verkligen hur allt får plats) så jag och Matilda drog till konsum där jag köpte en piggis och godis satte oss utanför tölade lite. Sen kom en gubbe(äldre man) inte gammal men medelålders så där och på en cykel och ramlade rakt med ansiktet ner i backen och blod överallt ush var läskigt, jag tål inte blod. Matilda ringde ambulansen så dem kom hämtade han och skulle sy ihop hans näsa.

Sen var det nog för äventyr för min dag och jag gick hem och drack lite te med Johan på balkongen. Var riktigt härlig dag igår, vädret var mysigt.

Sen hände inte så mycket mer jag var mest hemma ni vet.

Idag gick jag upp runt 9 ringde öbo och har två visningar på onsdag runt två tiden båda två tur dem låg nära varandra. Så det blir allt en tripp till Örebro då. Ska försöka få någon att gå på en visning åt mig som är på torsdag. Om jag inte ska stanna över natten dock, det tål att funderas på. Är det någon som vill ha en Helena sovandes över onsdag till torsdag?
Säg gärna till innan imorgon för då tänkter jag boka biljetten.Helst ikväll vore snällt med :)

Nu ser jag på top deisgn och har datorn i knät. Mysigt värre :)

Vad har ni för er?