2010-08-18

Jag har ett riktigt passerkort på jobbet nu!


Jag har fått byta ut mitt besökskort mot ett kort med mig på och mina namn på riktigt snyggt måste man ju säga ;) Nej kortet på mig var väl inte det bästa men blir någonsin skolkort ect kort bra? Nej aldrig jag kunde ju sett värre är kan man ju trösta sig med.

Imorgon är jag ledig första dagen på 8 dagar, ska bli skönt sedan är det jobb på fredag och sen helgen är jag ledig! Ska bli skönt slappna av lite, trivs jä
tte bra på jobbet men måste vila nu känner jag kan vara på väg bli sjuk och det vill jag inte.

Har världens huvudvärk så ska nog bädda ner mig snart med en bok och läsa en stund och sedan sova, vila är ju en bra medicin.

Planer för imorgon är:
  • Jogga
  • Träffa Maria på stan
  • Plugga
  • Laga middag
  • Städa
Får hoppas jag hinner allt, ska ju även försöka sova ut och vila med.

Bilden här har jag tagit själv, bara justerade lite ljusbalansen :)
Vad tycks?

2010-08-12

Måste bara tipsa!


Om den här ansiktsmasken, har ju tipsat om den rosa förut med jordgubb, tänkte köpa den igen men när jag och Maria var på väg köpa den kom på det blir lite mer ekonomiskt köpa en tub och testa den kan man alltid göra.

Den känns bra, ordnar upp huden tycker jag, luktar bättre än den rosa och är dryg! Vilket är ett bra plus.

I helgen ska jag sova i Kga för jobbar hela helgen, min kära arbetskamrat Renate ska åka bort så får hela huset för mig själv, utbytet är jag ska passa hundarna, men det klarar jag allt :) De är super bra uppfostrade och jätte härliga då det kommer nog gå hur bra som helst.

Ska även grilla lite och träffa lite jobbkompisar, ska bli skojj :)
Dags plugga nu så man blir klar med en inlämning och sedan ordna lunch.

Förresten glömde ju berätta om min hektiska dag på jobbet igår, jag satt i telefon(eftersom det är mitt jobb) och pratade med en supportare, mitt i allt hör jag en smäll alla i mitt skepp tittar på varandra sedan hör man regnet komma och åskan, sedan tjuter brandlarmet, får ursäkta mig till supportaren att brandlarmet gå så vi måste gå ut, lät som han blev lite sur där, men hallå vad ska jag göra då?.

I alla fall jag och Katarina går bakvägen ut så det inte blir kaos i stora ingången för det var vad vi fick höra första dagen på jobbet ta småvägarna, ska gå ut där kommer ut på innergården men tror ni inte de stängt porten där så vi och några till står det kan inte komma ut eller in i byggnaden, som tur var fanns det tak så man slapp bli jätte blöt och jag hade paraplyet med mig, En snäll supportare ringer till driften så Sanna får komma hämta oss med en brandman, sedan fick vi dra till framsidan medan brandmännen genomsökte våran byggnad, brann inte som tur var utan blixten hade slagit ner i byggnaden.

När vi väl får gå in igen, då fungerar inga system alls, tillslut kom telefonerna igång men inga datorer, så sista timmarna på jobbet satt man mest och väntade på att allt skulle fungera igen.
Såna här spännande dagar på jobbet händer inte ofta kan jag tänka mig.

Och när tror ni teknikerna kom som skulle fixa allt? Ja just det lagom tills vi fick sluta och åka hem.