2010-09-18

Lugn helg




Idag har jag levt på det här! Lock i örat som vägrar försvinna med. Pratar med Kim och lite småroliga saker på jobbet, intressant intressant. Imorgon ska jag åka handla en tröja på lager 157 tänkte jag, är ju ca 15 min cykelavstånd och jag behöver lite luft.




2010-09-17

Sjukling

Har varit sjuk ett par dagar nu, inte ens kunnat gå till jobbet.

Började i onsdags, har känt mig väldigt sliten ett tag nu, men i onsdags hade jag saker planerade, känner jag var på g bli sjuk så ställde in mötet för tjejgruppen, la mig vilade en timme innan jag var tvungen åka till jobbet vaknade och mådde ännu värre, fökyld,huvudvärk illamående och frös. Var bara ringa jobbet och meddela man var sjuk. Tur är var man ledig fre - sön så blev bara två sjukdagar. Mina första sjukdagar, hade klarat mig så länge ju.

Idag ska jag och R kolla på film och äta lite chips, försöker kurera mig så blir mycket chai te med honung och ingefära. Får hoppas det fungerar. Imorgon köpa en hoodtröja så vi kan börja jogga igen fast det är höst, handla lite till middagen och sedan vila. Måste vila hela helgen kan inte vara sjuk till veckan med.


2010-09-09

En ledig dag

Idag är jag ledig för jag jobbar helgen, 4 timmars pass både lördag och söndag.

Idag ska jag plugga så jag blir klar med en inlämning, möte med Josefin om våran tjejgrupp samt försöka hitta en varmtröja nu till när det börjar bli kallt.

Jobbet rullar på, nästa vecka blir det lite skönare jobbar inte lika mycket då, så då har jag tid studera lite.

Dags återgå till pluggandet här nu.

Ha det bra nu!