2010-12-08

Julhandling på g


Jag måste erkänna jag har inte fått upp julgardiner eller någon ljustaket, ända jag fått upp är en tomte ganska så stor en men ändå. Jag som älskar julen och julpynta, får skylla på orken i år, har så mycket göra jag både jobbar och pluggar man blir lite lätt trött av det.

Imorgon dock är jag ledig så då ska det bli lite julpyntat och även lite julhandling så klapparna blir klara i år

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med allt imorgon!


2010-12-05

En helg i Grums!

I fredags blev jag hämtat utanför jobbet av min svärmor och svägerska (Robin och katterna var också med ). Vi åkte till Karlstad där vi lämnade missarna hos min mamma som fick vara kattvakt sedan vidare till svärmor där vi drack lite must och åt lite godis innan vi åkte vidare till Robins pappa i Grums.

Lördag:
Vi åkte till Robins farfar som fyllde 93 år, åt lite försmak på julbord och lite glass på detta.
Efter det åkte vi till Robins mormor med ett litet mellan stopp hos Alex, och åt tacos hos Birgitta där det även slank ner lite skumtomtar, äppelkaka med grädde, kakor och Brownisar som Alex hade med sig. Kollade på film och sedan rörde vi oss tillbaka till Roger (Robins pappa) där vi kom på jag kunde låna hans ena bil direkt jag fått körkortet den drog lite med och billig försäkring, ett stort plus!

Så idag har vi blivit bjudna på pizza och sedan skjuts hem, vi åkte även till Biltema och Maxi där vi handlade en del. Så nu klarar man sig bra och nu kan man måla julklappen till Marie som hon önskar sig! :)

Haft en bra helg, men nu är jag helt slut och ska lägga mig sova inför dagpass på jobbet imorgon.