2011-05-29

Fått jobb!


Jag fick sommarjobbet det börjar den 13 juni!

Fick även sluta tidigare på mitt nuvarande har egentligen 1 månadsuppsägningstid. Men gick bra som tur är! Mitt nya jobb ligger inne i stan i Örebro 15 min med cykel vilket betyder jag kan cykla ca 25 min innan jag börjar istället för 1 1/2 timme innan, och ibland var det nästan 2 1/2 timme när jag började konstiga tider och fick vänta på jobbet 40 min innan man började.

Så glad! Kommer sakna mitt jobb jätte mycket men kommer bli skönt slippa pendlingen, det nya är heltid och inga helger eller kvällar. Så kommer ha fritid igen. Första två veckorna är de några timmar på kvällen , så får en liten mini semester 2 veckor skönt de kan behövas!

Idag ska jag plugga lite innan jag ska till jobbet och äta ordentlig frukost! Smoothie och lite ägg tror jag blir bra och mättande.


2011-05-25

Spara spara spara

Måste nu hålla hår i Plånkan känner jag till sommaren, köpstopp börjar från och med idag!

En ny lista på vad jag får handla
  • Mat
  • Busskort
  • Bensin när jag ska övningsköra
Inte handla:
  • Mat på jobbet eller godis, blir inte cafe hugo för mig mer under maj/juni månaden i alla fall.
  • Inga kläder alls!
  • Inte smink osv, får klara mig på det jag har.
Tror ni detta kommer gå bra ?

Jag hoppas det! Skönt spara lite till körkortet med.


2011-05-19

Sommarjobb

Var på en jobbintervju igår för ett sommarjobb, nu håller alla tummarna för mig! Så jag slipper pendla hela sommaren.

Annars rullar allt frammått snart helg igen. Jobbar kväll denna veckan så helgen kommer lite senare. Men blir nog bra ändå.

Så sugen på plugga nu! Ska kolla om de finns lägenheter närmare univ med kan vara skönt. Har övningskört i helgen lite, tror de går bättre och bättre.




2011-05-11

Plugga?


Blev hemma idag med, men imorgon blir de jobb. Känner mig mycket piggare idag, näsan börjar bli ok igen, halsen gör lite ont men inte så farligt.

Sugen på plugga igen till hösten, ska söka ett sommarjobb idag och antagligen börja plugga igen. Vår vik för vår chef ska bort i höst så blir en vikarie för en vikarie känns inte så bra faktiskt om inte min riktigt chef kommer tillbaka. Jag älskar mitt jobb, men allt pendlade tär på mig.

Jag vill ju plugga turism så får väl se om jag kommer in, får ta tjänstledig i så fall. Vore skönt med en paus från bussresandet.


Har även köpt nya batterier till min kamera nu så snart blir det väl mer egna sommarbilder.

2011-05-09

Sjuk


Jag hann i alla fall vara frisk två månader innan de slog till igen, snorig och halsen känns inte helt okej, hela kroppen känns lite halvdan sådär. Hemma två dagar har jag gett mig, på vila och vila sen tillbaka till jobbet.

Varför har jag haft sån otur detta året med sjukdom? Förra året klarade jag mig förutom två gånger. Irriterande.

Verkar bli toppenväder ute såklart, typiskt när man väl inte mår bra, väntar mest på någon ska dyka upp på jobbet så jag kan ringa sjukanmäla mig och sedan lägga mig sova en timme till eller kanske två.

Nu är det klart dags vila.

2011-05-06

London here we come!


Jag och en jobbkompis ska ta en weekend i London efter min intensvikurs i körkortet, som en liten belöning så där.

Blir i augusti så hoppas att värmen är kvar där då!

Vore inte bilden en grymt snygg tavla förresten? Kanske ska kolla upp det!