2011-07-17

Karlstad


Blev bara en dagstripp till Karlstad igår, R blev sjuk och jag passade på åka med Maria som ändå skulle till Karlstad dit och hem. Hade tur Maria skulle dit, för mamma hade så mycket grejer till mig som en full Ikea påse( de stora blåa ni vet).

R fick sin födelsedagspressent ett dubbelt våffeljärn från OBH nordica, riktigt kul.
Sen fick vi även en kastrull från OBH nordica och en jätte mysig filt. Kattmat och massa tvättmedel då mamma råkat skriva på sig på stora tunnor med tvättmedel man får från tvättex tror jag det var. Så fick med mig så nu har vi ett halvår ungefär om inte lite mer.

Annars så träffade jag mitt brorsbarn, gav min storebror presenter då han fyllde år för en månad sedan.

Tog en biltur med Jimmy till Bergvik hämtade upp Malin på vägen tog en fika där ute . Sen iväg övningsköra en stund.

Sen gjorde jag hemmagjorda hamburgare hos mamma, kollade på en halvfilm för sen blev jag hämtade av Maria och var dags åka hem.

Hade en fullspäckad dag gjorde så mycket saker så kändes som jag var där i flera dagar, helt slut efteråt. Skönt komma hem sova med.


2011-07-13

Avanna

Ska tipsa om bästa webshopen för dig som gillar linnen som är lite roligare än de på H&M och Gina utan lite mer coola helt enkelt :)

Avanna är en jätte bra shop, brukar ha erbjudanden och rabattkoder lite då och då, de har även en rea avdelning som man kan hitta snygga linnen och t-shirtar.

Har inte köpt någon tavla än som finns med, men när jag får lön blir det en sån, redan bestämt var den ska sitta med.

Det bästa är man blir lite extra belönad med när man handlar en del :) Sånt uppskattas alltid!


2011-07-05

Dumsnål?


Idag var jag snål/ekonomisk var inne på Ica och skulle köpa bröd, nybakad bröd kostade över 60 kr/kg det är dyrare än vissa köttsorter. Gjorde så jag köpte lite rågkross och åkte hem och bakade eget bröd som nu står på jäsning. Så hoppas det blir gott, men det tror jag tog en recept från kungsörnen.
Annars så går jobbet framåt,visste inte de fick plats så mycket kunskap i mitt huvud efter jobbat med Bredbandsbolaget. Men det gick visst! Allt har inte fastnat än, men känner igen de mesta nu i alla fall och det är bra början.

Helgen var lugnt jobbade några timmar övertid för ska spara till en resa tänkte jag. Ska bli kul hitta på nåt en vecka till hösten, vill ha lite solsemester med lite shopping och många kulturella saker :)

2011-07-02

En lördagkväll


Alla har säkert jätte trevligt och kul på en lördagkväll.

Själv är man lite lätt uttråkad och kollar på en film på tv, Showtime man redan har sett.
Lite tråkigt har man , men inte direkt som man vill hitta på något 21.30 heller då man ska upp jobba lite övertid imorgon.

Vi har bestämt oss för att köpa lite god mat och lite jordgubbar för liva upp att jobba en söndag, men blir säkert kul. Jag gillar ju att jobba så.


En bild jag tog i Stockholm/Tyresö när vi var där för två sommrar sedan. Gillade verkligen det området , mysigt och fint!