2008-11-25

Vart tog kommunikationen vägen?
I wonder why...

Äsh det går inte bra, och bryr man sig självklart rädd för ensamheten.

Skola idag gick bra får bra betyg i kursen som ingår i elevrådet.
Ibland kan jag.

Inte kul få höra man inte fattar saker..

Ne j dags plugga har svin mycket att göra tyvärr.

/Leaah

2008-11-24

Stressad

Har mycket att göra i skolan nu innan det blir lov, väldigt mycket tyvärr.
Jag är trött. synd det inte är lika fint väder som det var i helgen härligt med lite sol.Snön ligger kvar vilet är mysigt snöade lite till förut.

Snart dags göra sig lite lunch fast jag nyss åt frukost hembakat bröd mums, och sen åka iväg 2 timmar kvar men vill nog vara klar så fort som möjligt så jag kan plugga lite i lugn och ro.

Helgen var trevlig
Fredag mys middag med grannarna kollade på en kass film. men annars kul :)
Lördag Hem till Sofia för ett litet partaj och drack lite vin del. Det var kul :)

Dagens plus:
Nybakat bröd

Dagens minus:
Allt plugg man ligger efter med.
Kylan ute.

2008-11-18

En härlig helg

Var jätte mysigt i sälen, badade bastu och provade skidor haha, det gick väl okej, ramlade inte så många gånger faktiskt. Var härligt bara åka bort lite nu ska ja strax se på house och vila mår inte så bra idag.

/ Leaah

2008-11-14

Sälen idag!!

Ja idag blir det av att åka till sälen imorgon ska jag prova på skidor ordentligt, har inte åkt det på länge, provade väl nån gång för några år sedan det var hemskt, haha visste inte hur jag skulle stanna och gjorde några volter tillslut stannade jag av ett stängsel. Haha jag är klantig.

Imorgon ska det bli bättre minsann, kan man kalla det träning, Ja det gör jag så orörlig jag är annars:P hehe

Håller på och packar lite sista minuten men det är jag alltid :P , men snart klar är ju bara borta hela lördagen och sen söndag åker vi ju hem på så behövs ju inte så mycket saker mer än lakan kläder smink och sånt. Har en spinnande Saga i knät då kan man ju inte gå upp och packa heller.
Mys katten, jag väntar på hon ska bli stor katt och inte vara lika galen :P

Dags packa så jag är någorlunda klar tills han ringer ska tanka på mobilen också så man kan ringa där uppe till min man. Hm man och man sambo kanske låter bättre.

Så ifall nån undrar vart jag tagit vägen är jag i sälen och ska slå ihjäl mig på skidor:P
Bara ringa har det tillfälliga nummret med mig dit, har ni inte det fråga Robin han har det.

Ha en kanon helg nu för det kommer jag att ha =)

/ Leaah

2008-11-13

Mamma mia

Igår var en bra dag , Okej jag erkänner jag gick inte till skolan, Men jag pluggade hemma och livet kändes ganska okej igen. Jag börjar komma någon vart på min inlämning. Och sen på kvällen lagade jag mat blev ruinerad när jag var tvungen köpa ris på kronoparken för det var slut 1 kg för 25 kr det tyckte jag var dyrt när 2 kg kostar samma på willys. Men nu vet man. Öb nästa.
Sen vid 8-tiden kom Johan och Lina över och vi kollade på Mamma mia vilken underbar film Kärlek. Jag ska skaffa den på dvd det är är då ett som är säkert.
Efter det så pluggade jag lite mer och sen sängen.

Sitter och väntar spänt nervöst på att min data lärare ska maila och berätta om provet, gissar på vg igen faktiskt för det kändes lite för lätt den här gången. Men tror ändå bara g i betyg för hade g på dem 2 första och 2 med vg isåfall. Jag menar finns ju inget mellanting , blev så glad när jag läste metro att dem vill ändra betygsystemet kunde väl bara gjort det lite tidigare då hade jag kunnat fått nåt i mellan g och vg. Enkelt som en plätt. Men nej nu är det så stora skillnader mellan och dem flesta orkar inte anstränga sig så mycket när man har fler ämnen att hålla reda på. Det kunde dem väl tänkt på för länge sen istället. När dem betygena kommer är jag förhoppningsvis klar med komvux för länge sedan...
Men då borde dem ju ändra universitetes med egentligen så hoppas kan man.

Snart för dagen kopp te och en smörgås för vakna till lite och plugga lite religion kom på det är imorgon det är man ska besvara en fråga utförligt, så är inte så svårt plugga till, Sen kan jag glömma bort det direkt nästan.


I helgen blir det sälen för hela slanten. Ska försöka plugga lite där uppe och kankse hinna bada.
Plugga lite kanske, och så njuta lite över snö.

Söndag, komma hem självklart och laga massor med mat och ha matlådor i veckan.

Idag yoga ska bli underbart :)

/ Leaah

2008-11-11

Kan man bli mera ensam?

Kanske kanske inte, vem vet hur många mer som känner sig ensamma fast dem har folk omkring sig.

Dagens plus:
Fika åka bil hem

Dagens minus:
Jobbiga människor som stannar framför en direkt efter dem gått av bussen.

2008-11-09

En trevlig helg

Igår så åkte jag och sambon och shoppade lite på stan och bergvik han hittade en tröja och ett par vantar och jag köpte lite nya underkläder passade på när dem hade ta 2 rea varor betala för 1.
Sen åt vi god mat oxfilé och åkte till willys handlade lite mat så det ska väl räcka ett tag. Stör mig på dem höjer hela tiden priserna en krona hit och dit blir mycket i längden. Ska nog ta och åka till Öb med Alexander någon dag handla konserver där har ju ändå samma som på willys och är billigare så varför inte.

Sen på kvällen kom Robin,Per,Elin och Tobias hit så kollade vi på film. Pirates of the caribbean skulle se alla tre men började med tvåan och sen såg vi trean också. Riktigt bra, hade glömt en del som tur var. Nu ska jag egentligen plugga så bäst jag sätter fart, har religion prov på tisdag och data om nu läraren låter mig göra provet.

Kanske blir sälen nästa helg hoppas :D Larsa hade ordnat skidor till mig så åka i barnbackarna kan man ju göra. Vore kul faktist fast jag kommer nog behöva plugga lite där med, eller ja läsa på vägen upp.

Dags att plugga.
Hur var eran helg?

/Leaah

2008-11-06

Ingen skola idag heller

Nej inte idag heller nej, I morgon blir det av i alla fall.Ska försöka plugga lite har massor av saker att göra. Bäst att maila lärarna också så dem inte börjar undra.

Ska gå ut och gå snart i mina bra skor, kanske ta med mp3 också så kan jag gå en bit, behöver motion. Sen ska jag försöka städa lite har inte så stökigt men bra hålla efter så det inte blir väldigt stökigt sen.

Har tråkigt, känns som livet står still samtidigt som det går alldeles för fort hur kan det gå ihop. Inte som ekvationer i alla fall.

Idag blir det tacos hos mamma med mina bröder och ena broderns flickvän/sambo/fästmö ska bli kul träffa familjen igen kanske kan pigga upp mig från dem 2 senaste veckorna jag bara mått dåligt. Robin tvingade mig äta idag för annars trodde han inte jag skulle äta, så klart jag äter fast när jag är hungrig kanske och sen känns det som pizzerian får redan för mycket av min inkomst :P borde laga mer mat ska göra det direkt livet börjar gå bättre vet vart jag står och vart jag är på väg.


Kissarna sover förstår inte hur dem kan iskallt i lägenheten, är det meningen det ska vara 20 grader med kallt drag i lägenheter nu förtiden. men tydligen måste det komma luft in sa han så det inte blir undertryck och blir kallare. (han=inkompitent vaktmästare) Men varför kan dem bara inte täta runt fönster för det är ju det som drar så man fryser och elementen är ju inte varma, skiter i om dem påstår det är termostat på det ska vara 21 grader det är inte 21 grader mer närmare 19 och det drar kallt. Fixa det. inte bara luftingångarna som drar kallt ifrån korkade människor. Ska be dem täta ordentligt och blir det inte varmare då eller om dem inte kommer täta så kommer jag prata med hyresgästföreningen inte meningen man betalar dyr hyra och ska behöva frysa.
Och det skulle ju inte skada om den bytte till 3 glasfönster heller.

Hoppas ni får en bra dag

/ Leaah

2008-11-04

Vet inte vart jag är på väg

Står i ett vägsjäl.. Känns som jag har fastnat någonstans och inte vet hur det kan bli bättre.
Försov mig idag igen, känns som ja inte kommer komma igång med religionen. Men jag måste klara mig igenom dåliga perioder utan att skolan blir lidande.

Ikväll får jag ta tag i allt ordentligt, ska försöka komma in på min dator ta över alla viktiga saker på mp3 och ta till laptopen eller Robins dator. Så ska jag plugga och inte tänka på så mycket annat.

Helgen blev lyckad, Festen gick jätte bra och alla kom överens.
Var middag med grannarna innan och åt tacos.
Sen på söndagen hade vi fika och kollade på film med dem också.
Var till ikea en snabb vända och köpte matlådor och en present till Alex.
Och Daniel fick sin paj han alltid ska ha där ute.

Här är en bild på Mig Teresia och Sofia.
Sofia till vänster och kollar in en annan kamera.
I mitten Teresia och sen mig i en lånad keps.