2010-02-20

Hemmagöra


Jag har idag bakat och bakat i massor.

Gjorde semlebröd och gifflar :) Sen efter det gjorde jag såklart semlor med.
Sa jag inte jag var galen i semlor?
Förr om årena var jag inte särsilt förtjust idem , mamma brukade köpa hem, jag åt en halv tyckte det var lite mäktigt, mycket grädde och mandelmassa. Men nu älskar jag det mer än någonsin. Tar nästa lite extra fyllning bara för det är så gott! Men det här är sista semlorna sen ska jag sakta men säkert inse semle säsongen är över.

Nu sitter jag väntar på melodifestivalen ska börja om en timme och hekla 6 minuter. Jag och R ska smaska i oss semlan då.

Här får ni förresten en bild på mina hemgjorda semlor!.







2010-02-19

Omy

Dessa goda semlor, tror jag har ätit 4-5 stycken sen dem kom dock har jag gjort några själv, så inte jätte dyrt då.

Men nej idag ska jag nog göra egna semlebröd och sen slänga ihop en varsin semla till mig och min babe när vi ska se Lets Dance ikväll.

Mitt köpstopp håller i sig oroa er inte, det går riktigt bra. Köpt mat så klart som jag fick. Sen inget mer onödigt. Riktigt skönt!

Under veckan har jag gjort hemtenta och idag var jag och lämna in det , passade på handla sen åkte jag hem. Då funkade inte internet, riktigt irriterande. Jag kollade alla kablar och så, men allt var som det skulle. Provade stoppa i den bärbara datorn ifall det var routern det var fel på, nej det funkade inte, bytte hela sladden, då funkade det. Skönt! Men nu har vi en sladd med internet då och hur klarar man det när det är två datanördar här hemma(jag och R). Vi får helt enkelt åka till stan imorgon köpa en, eller så får han hoppa av bussen i stan på vägen hem idag och köpa en. Så har vi det problemet löst. Men helst vill jag ha trådlöst slippa alla kablar.

Nej nu ska jag nog ta tag i städande som behövs, härlligt få den rent innan helgen.

Så dags köra igång nu!

Ha en trevlig fredag !

2010-02-15

Pictures




Jag har gjort lite bilder i photoshop jag vill visa er kära läsare, är ganska nybörjare så så snyggt är det ju icke. Men kul är det ju verkligen! :)

2010-02-13

Nu blir jag tokig

Okej en stor överdrift kanske, men skumma människor med skumma nicknames lägger till mig på msn och det har hänt många gånger senaste tiden. Jag förstår inte vart dem får min mail ifrån, jag har titta om den råkat stå på facebook men det gjorde den inte.

Så om någon har lagt till mig och är nån jag faktiskt känner och jag har sagt nej hojta till här eller med ett ett mail så löser jag det ;)

Så vad har hänt sen senast då, jo utbildningen i helgen blev inställd var för få sökande, så förhoppningsvis blir den av i mars istället. Det var tråkigt. Får hålla tummarna för den blir av i mars.

Igår mådde jag inte så bra, men pallrade mig iväg till Ica och sökte sommarjobb,köpte semlor och lite gott till kvällen.

Idag känner jag mig piggare och Maria och Marco ska komma idag så ska vi göra semlor mums och kolla på melodifestivalen :)


2010-02-09

Nu var det gjort!

Jag har anmält mig till röda korsets utbildning som är i helgen om tjejgrupper. Hoppas den blir av det låter riktigt kul. Sen ska jag på studiebesök på Kupan som är deras butik i stan här, för dem behövde lite extra folk på eftermiddagarna och lördagar framför allt. Så det ser jag väldigt mycket i fram emot. Träffa folk, och göra något nyttigt :)

Värsta med jobba i en butik är väl man vill handla saker, hehe eller kanske om man har tur blir trött på saker och inte vill shoppa ;)

Imorgon blir det plugga på dagen, sen "shopping" med Maria hon ska shoppa jag ska med, efter det ska jag med Michaela på kick off på oriflame.

Så ganska full dag, men ska ringa imorgon kolla upp studiebesöket så man kan få det gjort så snart som möjligt :)

Ska även ikväll skriva personligt brev och skicka in till lite ställen om sommarjobb :)

Önska mig lycka till! :D

2010-02-08

Vårnytt hos Nelly

Så dumt man ska välja ha köptopp nu, när det kommit så fina saker i affärerna. Men som tur är , ligger det snö på backen än och jag vill inte gå ut i en sommarklänning då :)

Nelly hade fått in så snygga kläningar och för ett riktigt bra pris med.
Många olika färger finns :)
Bara 179 :- hos Nelly



Arizona Dress SEK 179, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Ute i god tid?

Har börjat kollat upp ställen söka sommarjobb på, sitter och filar på mitt CV just nu och när Marie blir frisk ska hon hjälpa mig med personliga brevet. Har fått svar från några vart man ska vända sig när man ska söka sommarjobb. Hoppas på få något vore riktigt kul.

Har ni något bra tips på sommarjobb att söka? Ge mig alla tips ni har.

Har även rensat lite i garderoben och ska strax slappna av lite och plugga klart rapporten som ska vara inne imorgon.

Sen ska jag iväg på aerobics med Maria och Marco ikväll, ska bli kul, men ack så jobbigt

Imorgon är det gruppmöte och rapport inlämning.

2010-02-07

Ikea!

Varit på Ikea idag, har köpt hem "lite" smått och gott. Och det fick jag fast jag hade köpstoppet för vi hade presentkort där. Köpa två såna där överdörr hängare, två lack hyllor, lite djupa skålar och en sån där stång som ska vara i köket med krokar på (alltid velat haft en sån) Så lite annat smått och gott som mattor och badpuffar för dem kostade bara 5 kr.

Tyvärr kom vi mot en hård vägg så har inte fått upp hyllorna, men Pappa borrade upp gardinstångar och spegel så jag är mycket nöjd :)


Melodifestivalen har kört igång.

Jaa jag gillade båda låtarna som gick vidare :)

Vi var hos Maria och Marco och kollade på det, vi käkade chips,godis och glass i stora lass så gott :)

Veckan som har gått har gått otroligt fort, har varit på yoga och pluggat mesta av tiden.
Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Skriver mer sen :)

2010-02-03

Det blev gott!

Maten blev kanongod, och om någon är sugen på receptet kan jag gärna lägga ut det :)

Så får det nu, jag har hållt mig bra till köpstoppet förutom var "tvungen" äta ute en gång , för tapeseraren hade borde ivägen för spisen och halva kylen. Dålig ursäkt jag vet! Men bordet var jätte långt och det fanns helt enkelt ingen annan plats att ställa det på.

Har suttit ätit glass nu så gott, jag älskar verkligen glass!

Skulle ta tag i träningen den här veckan, har inte blivit än, skäms på mig, men i måndags var jag tvungen plugga sånt är viktigt idag kände jag inte alls för gå ut i en snöstorm. Men imorgon har jag lovat mig själv att åka iväg ordna det och gå på yoga passet som är imorgon. Ordnar jag kortet så måste jag gå sen, så enkelt är det :)

Middagsmat

Nu är jag så hungrig så ni kan inte ana. Här nu hemma ska jag och sambon börja laga mat. Kycklingryta med fetaost och ris till det :) Kan hoppas på det blir gott =)

Nån som har en bra serie att tipsa om?

Jag följer days så ofta jag hinner och älskar vänner . Men har ni nåt bra tips på nån ny som är lika bra som vänner? :)

2010-02-02

Undrar ni hur det går?

Kan berätta att köppstoppet går alldels utmärkt. Enda som jag köpt är mat och såna saker. Betalade dock Michaela för saker jag beställt från oriflame. Men det hade jag beställt förra månaden så kunde ju inte bara strunta i det.

Har haft Matilda och Karin här över helgen. Dem kom på fredagen åkte hem hit lämnade saker tog en macka och sedan åkte vi på fest hos Matilda och Marco. Där stannade vi till klockan 12 bara för vi var så sega och trötta. Men det var en grym fest :)
Åkte hem åt lite och sen somnade vi gott.

Lördag blev en slappis dag och gick till donken, köpte lite chips på Willys och sen hem kolla på film :) Helgen gick riktigt fort. Men var kul :)

Nu har vi tapeserare i lägenheten, så just nu sover vi i vardagsrummet tur vi har en bäddsoffa :)

Hoppas han bli klar med köket idag, så man kan laga mat ordentligt :)
Funderar på möblera om där med. Ha köksbordet åt andra hållet. Ska funderas på.