2010-03-28

Kort road trip

Igår vad jag iväg till Vingåker deras Factory outlet med Malin, Madde, Maria och Mickis. Där de även fanns Ittala outlet och Scorett outlet. Jag fyndade på Ittala högnäs mugga 4 för 99 kr och Boda nova glas för samma pris. Jag var glad velat haft de glasena så länge men tyckt det vart lite för dyrt 4 för 200 som de kostar annars. Tänkte köpa karaffen med, men det tyckte inte R som jag pratade med i tele, Så dumt för hade varit så snyggt haft alltihop. Men nu har jag äntligen glasen i alla fall :D

På factory outletn hittade jag inte så mycket köpte med en tröja till R och i tältet där de reade ut varor köpte jag ett träningslinne från Nike för 50 kr och två födelsedagspresenter till Mamma som fyller år i maj.

Hade en toppen dag! Var härligt komma ut lite, och vilket härligt gäng det var :)



2010-03-26

Jag vill ha vår!


Det här är mina favoriter, jag vill ha till våren. Älskar klänningen längst ner till höger ser så lätt och skön ut. Vill ha allt, men det blir lite dyrt för en fattig student. Men önska kan man alltid :)
Förresten glömde skriva allt är från H&M shop online .

Nu är den klar!

Hemtentan alltså, ska snart bege mig till bussen som tar mig till skolan och lämna in den. Så skönt :) Blev måånga sidor, hoppas det räcker till ett godkänt sånt kan man aldrig riktigt förutspå.

Sen handla massa gottigheter till ikväll och se finalen i Lets Dance , undra vem som vinner. Hoppas på Claudia tror jag, hon är duktig!

Dags göra mig i ordning det sista och åka. Men i helgen blir det lugnt, lite plugg men annars skönt. Ska till Vingåker på lördag det ska bli kul aldrig varit där förut så hoppas man hittar lite bra saker.


2010-03-23

Hemtenta

Jag fick min hemtenta idag, har redan skrivit en sida!

Har även en filmuppgift som ska vara klar samtidigt som tentan på fredag, har skrivit lite mer än en sida på den. Så skönt ha kommit igång! Det brukar vara det svåraste.

Imorgon ska jag jobba, dela ut mina tidnigar, dem skicka med lite reklam igen, men mindre än förra veckan då det var massor av tidningar som skulle ut. Så imorgon blir det jobb och hemtenta, på torsdag blir det stan med Maria mitt köpstopp tagit slut då. Men lugn ska inte shoppa så mycket ändå, var skönt faktist. Ska bara till Monki som öppnar här i Örebro äntligen, funnit i Karlstad något år men inte här så ska bli kul.

Nu är det dags för House som börjar snart och sen sova en välbehövlig sömn!

Hoppas ni haft en bra dag! :D

2010-03-21

Nej vet ni vad

Nu snöar det vad irriterande, jag som längtade efter våren och nyss tänkte jag det kommer nog inte mer snö nu när det börjar snart bli April. Men nej vädergudarna har trotsat det.

Men smart som man är, har man inte börjat med vårjacka eller tunna vårskor(tygskor också för den delen). Så för mig del är det okej ändå, eftersom jag inte plockat bort vinterkläderna.
Dock tycker jag synd om alla tjejer och killar jag sett på stan i sina tunna tygskor och tunna jackor. som jag har frusit av att bara titta på.

Igår var det tjejledarutbildning för Röda korset, det var väldigt intressant och lärorikt. Dem bjöd på mat, thai buffé så gott och jag åt mig proppmätt. Förutom det, var det väldigt bra och jag och tjej som heter Josefin ska starta upp en tjejgrupp till hösten har vi bestämt för det är lite ont om tid nu innan sommaren. Så vi ska träffas göra lite riktlinjer gå efter, sound good :)

Nu ska jag städa och så innan Josefin i kursen kommer hit och vi ska plugga inför seminariumet på tisdag.


2010-03-20

Pores be Pure

Jag måste bara ge en recension (jag vet jag brukar inte göra de) men känner den här är värd det.

Det är formula10.0.6 ansiktsmasken Pores be Pure

Det står som beskrivning:
En hudförvandlande mask som hjälper till att eliminera orenheter och öppnar upp tilltäppta porer.

Först måste jag bara säga det är jordgubb i så doften är åt det hållet.
Den kändes som den sved eller något sånt när jag la den på ansiktet, men vilken resultat.
Jag har några envisa porer som varit finnar från början på kinden som vägrar verkligen försvinne, såg direkt dem hade blivit mindre av den här masken. Ansiktet blev riktigt lent och såg mycket bättre ut. Så den här rekommenderar jag verkligen.

Enda minuset är den finns bara i engångsförpackningar för 19 kr/st men den kanske kommer i större förpackningar sen om man har tur. Det finns ju redan i den serien andra ansiktsmasker i tuber som kostar 99 kr då räcker dem ju lite längre. Just nu har dem extra pris på hela serien i Kicks butik där de kostar 79 kr istället, så passa på :)

5/5 får den i betyg av mig.


2010-03-17

En trött dag

Har idag varit på Röda korset kikade på verksamheterna, börjar i butiken som frivillig imorgon 8-12. Tycker det låter riktigt kul att engagera sig i något. Mötte R på stan vi käkade kina lunch buffe gott gott. Efter det åkte vi hem jag jobbade många timmar, delar ju ut tidningar som oftast tar 2 timmar max för 2 distrikt idag dock hade jag fått nåt vad du kan hitta på i Örebro som var 402 stycken dem med plus nån hälsotidning. Så idag tog det måånga fler timmar att jobba, som tur är fick (får) jag mer betalt så det var alltid bra eftersom jag bara jobbar en gång i veckan så blir inte så mycket i månaden. Men nu är man lite slut efter alla trappor, men skönt med gratis eller ska man säga betald motion (?).

Har hunnit skriva lite på min rapport som ska vara inne på fredag, och imorgon möter jag Josefin och ska skriva klart den och sedan ska vi jobba på vårat PM.

Min dag har varit fullsmockad med saker så nu ska jag ta en välförtjänt dusch och lägga mig i tid för imorgon ska jag upp halv 7 och promenera till stan halv 8, har aldrig gått till stan härifrån men tror jag ska klara det på en halvtimme. Lite mer motion är väl aldrig fel.

2010-03-16

Veckan

Tisdag: Plugga förhoppningsvis hela dagen plus gå en promenad till affären storhandla med R
Onsdag: Möte på röda korset , möta Josefin prata grupparbetet, plus plugga själv
Torsdag: Ja ännu mer plugg såklart, ska försöka köra hela dagen men nån promenad så man får luft.
Fredag: Rapporten ska vara inlämnad.
Lördag: Utbildning röda korset tjejgrupper, tjejkväll hos Maria. Blir en pluggfri dag.
Söndag: Inte en vilodag inte, blir plugg och ännu mer plugg.

Som ni märker har jag ganska mycket att göra nu, seminarium om en vecka då pm ska vara inne, rapport inne på fredag. Nästa vecka hemtenta och filmuppgift ska vara klart. Blir stressigt ja. Plus en engelsk inlämning.

Men förhoppningsvis blir det lite ialla fall pyttelite lugnare veckan efter.

Hade Marie här på besök förra veckan var jätte mysigt! :) Vi bakade åt massa godsaker. Grymt nice :)

2010-03-03

Jag fixade det själv!

Blev så irriterad så bytte design som dem har själva (blogger alltså) tog en enkel som jag var säker på jag hade förut och kodade in bilden och wiips blev som det skulle se ut :)

Dock har jag fortfarande krångel med besöksräknaren. Men Men, nån dag kanske det ordnar sig med.

Dagens:

Har jobbat och varit i skolan två plus right.
Har tagit tvättid, varit med katterna ute en sväng ännu mer plus poäng.
Lagat middag riktigt gott, kinagryta med ris, en favorit här hemma receptet kommer läggas ut på min och Anders matblogg. http://middagsforslag.blogg.se/ tryck där så kommer ni dit.

Har hittat ett par vinterskor som var nedsänkta med 1000 kr lätt värt, egentligen har jag ju köptstopp med både jag och sambon tyckte det var bra köpa ett par nu som var ordentliga och håller nåt år än köpa billiga igen till hösten som inte räcker särskilt länge. Vad tycker ni? Jag själv säger såhär, jag kan ha vinterskor i flera år tänker inte direkt på mode på skor på vintern huvudsaken är dem är hela och man inte fryser.

Så är ganska säker på ska köpa dem, är ju en investering, mina Vagabond skor jag fick av mamma när jag gick i 8:an jaa på grundskolan har jag fortfarande, inte använt den här vintern dock så mycket men förra och alla andra år har dem används flitigt. Detta är av märket Roots och dem ska väl inte vara alltför dåliga va?

Nu ska jag snart dricka en kopp te av mitt nya te jag fick hemskickat av tebutiken.se luktade underbart så tror jag kommer gilla det :)





2010-03-01

Tokig

Jag skulle sätta en spårningskod på min blogg, och gjorde det i hmtl sen så på nåt sätt råkade jag ta bort desigen, men tänkte jag det är ingen fara har kvar filen där dem ligger på datorn. Tror ni inte blogger säger den är fel då. Kollar min mail och filen fanns kvar där med, provar men den säger nej. Förstår inte. Har ju funkat förut exakt samma. Blir lite lätt irriterad så där...

Så ni får ursäkta bloggen ser ut som det gör, för hoppas blogger låter mig ta in html koden igen, så skumt den inte funkar:S

Och nej har inte ändrat den, fick den av en tjej som heter Malin och den funkade då så fattar inte .. Men Men.

Får försöka göra det imorgon då.

Uppdate: deisgnen ligger där den ska länkad rätt och allting. Skumt Hoppas det bara är nåt fel på blogger som ska hämta in bilden då. Annars nån Please help me!