2009-12-03

Ullared



Ja nu har man varit där, där folk handlar och går på varandra, går in i varandra, slåss nästan mellan varorna och kör på varandra med kundvagnar.
Mest använda frasen där inne var, oj och ursäkta.

Dem flesta dock sa aldrig ursäkta om dem körde in i en det är bara jag och Sofia som är väluppfostrade och artiga som gör det. Självklart ska jag inte dra alla i samma kam men större delen sa inget.

Vi shoppade och det var kul, fick hem en hel del julklappar och hudvårdsaker till en själv som var mycket billigare än i ica maxi här hemma.
Sparade mycket pengar på det. Outletbutikerna runt om var mest skit tyvärr.

Det var en mycket trevlig dag och en del fynd följde med en hem men kvittot var väl det enda tråkiga:P Bussresan var ganska trist med, och varje gång vi hade rast så stod folk utanför ingången till bussen och rökte!! Herre gud.
Det värsta är ju folk blev sena till bussen och för på raststället så krånglade kaffemaskinen det är väl bara skita i det kaffet och gå till bussen då. Samma som när vi skulle åka från Ullared var folk sena och när dem kom skrattade dem och sa nej vänta vi ska nog gå tillbaka igen. Inte okej. Säger chaffören halv 5 då ska alla vara där då så man kan åka kvart i. Vi alla som satt i bussen ville ju faktist åka hem. Nu blev det vi åkte 5 i istället det är inte okej.

Men annars var det en kul sak, var ingen kö när vi kom :)
Ska dit igen har jag bestämt i vår någon gång :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar